HomeNieuws & ActiviteitenMijn accountNieuwsbrief

Leestip van Boekhandel Naboekov juli 2019

Midas is hypersensitief. Via een geboortevlek op zijn schouderblad kan hij stemmingen en gevoelens van mensen capteren. Maar bij de succesvolle Alex voelt hij niets. Ondanks de herhaalde waarschuwingen van Midas valt zijn adoptiefzus Lana voor de charmes van de knappe, blonde Alex. Ze besluiten te trouwen, tot wanhoop van Midas. Hij haalt alles uit de kast om de relatie tussen Lana en Alex te breken. Alles. 23 jaar later is Midas grafdelver. Wanneer hij Tonka, de dochter van Lana en Alex, bij het graf van haar moeder ziet, slaat het verleden als een natte dweil in Midas' gezicht. Hij besluit zijn verhaal voor Tonka neer te schrijven. Meer dan één geheim wordt daarin onthuld.

Hilde Pinnoo (1962, Brussel) studeerde in Leuven Theologie en Toegepaste Economie, om vervolgens aan de slag te gaan in de financiële sector. In 2005 debuteerde ze als dichter en sindsdien publiceerde ze drie dichtbundels. 'Valtuig' is haar debuutroman.

Wat wij er van vinden:
Hilde Pinnoo verovert je met haar ingetogen, bedachtzame schrijfstijl. Langzaam kom je meer te weten over Midas en zijn zus, allebei adoptiekinderen, uit hetzelfde land maar niet uit hetzelfde gezin. Donkere vermoedens besluipen je langzaam en leggen een knoop in je maag.
De waarheid smaakt bitter. Hilde Pinnoo doet je eens te meer beseffen dat je het leven niet kunt dirigeren. Het is wat het is, je hebt het te accepteren en te dragen. We kunnen alleen proberen er het beste van te maken, schuldgevoelens en spijt erboven op…
Een opmerkelijk debuut dat het verdient om gelezen te worden!

Valtuig - Hilde Pinnoo - Uitgeverij Vrijdag € 19,95




Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Nieuws & Activiteiten


Wordt u graag op de hoogte gehouden van onze leestips, acties, promoties en andere nieuwtjes?
Meldt u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een eenmalige kortingscode van 10%!
Heeft u zich aangemeld en niets ontvangen? Vergeet uw spam/reclame map niet te checken!

Aanmelden


img-20220226-103435-01-01


Facebook  Instagram  Twitter

Home Mijn account Contact Over Naboekov Retourneren Verzendkosten Veilig betalen

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop