HomeLeestips & Slow ReadingMijn accountNieuwsbrief

Webshop » Gadgets & Stationery » Waverley Scotland - Heather Tartan Notebook

Waverley Scotland - Heather Tartan Notebook

9781849344654 Waverley Scotland - Heather Tartan Notebook

€ 10,95 inclusief BTW

Beschikbaar

Bedrukking  & Uitvoering: Hardcover Bound in genuine Isle of Skye tartan, woven in Great Britain
Kleur: Groen, paars
Gewicht: 80 gram
Afmetingen: 18x110x92 mm
Aantal pagina's: 96 - Linkerzijde blanco, rechterzijde gelijnd - kleur op snee
Taal: Engels
ISBN: 9781849344654

Deze serie Tartan Notebooks viert de Schotse tradities - de vele unieke kenmerken van Schotland en zijn mensen. Geschiedenis, clans en tartans, het landschap van Schotland - heuvels, dalen, bergen, meren en rivieren, bewaakt door de vele kastelen en bolwerken van Schotland, sommige oud en verwoest, maar elk vol geschiedenis, met een verhaal te vertellen.

Het Heather Tartan notaboekje met pen is vernoemd naar een van de bekendste inheemse planten van Schotland. De tartan introduceert een speciale mix van twee kleuren paarse heide. Deze heide komt in de herfst voor in het Schotse landschap. Ze zijn gemengd met drie tinten groen en zacht grijs van de heuvels van Schotland.

Dit notitieboekje is gebonden in echt Isle of Skye-tartan, geweven in Groot-Brittannië.

Kinloch Anderson: De tartanstof wordt geleverd door en geproduceerd met de autoriteit van Kinloch Anderson Scotland, houders van Royal Warrants of Appointment as Tailors en Kiltmakers van HM The Queen, HRH The Duke of Edinburgh en HRH The Prince of Wales.

Alledaagse notitieboekjes dateren uit de Schotse Verlichting. Veel denkers en schrijvers gebruikten een gewoon notitieboekje om ideeën en kennis op te schrijven. Adam Smith, Robert Burns, David Hume en later schrijvers als Sir Walter Scott, Arthur Conan Doyle en Virginia Woolf gebruikten alledaagse notitieboekjes.

Over het notitieboek:
Dit notitieboekje is gemaakt van stof geweven in fabrieken in het Verenigd Koninkrijk. Pagina's en papieren onderdelen zijn gemaakt van zuurvrij papier uit duurzame bossen. Het bordkarton dat bij het bindproces wordt gebruikt, is gemaakt van 100% gerecycled papier. Dit notitieboekje met harde kaft is gebonden in echt Britse tartan stof met een elastische sluiting, leeslint, acht geperforeerde schutbladen en een uitbreidbare binnenste notitiehouder. Elk notitieboekje bevat een balpen. (De kleur van de penhouder kan afwijken van de afbeelding.)


Gerelateerde productenWordt u graag op de hoogte gehouden van onze leestips, acties, promoties en andere nieuwtjes?
Meldt u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een eenmalige kortingscode van 10%!
Heeft u zich aangemeld en niets ontvangen? Vergeet uw spam/reclame map niet te checken!

Aanmelden


Facebook  Instagram  Twitter

Home Mijn account Contact Over Naboekov Retourneren Verzendkosten Veilig betalen

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be