HomeLeestips & Slow ReadingMijn accountNieuwsbrief

Webshop » Nieuwe boeken » Crabeels Kim - Wonderkonijn 1: Ruzie in Rome!

Crabeels Kim - Wonderkonijn 1: Ruzie in Rome!

9789464013313 Crabeels Kim - Wonderkonijn 1: Ruzie in Rome!

€ 8,00 inclusief BTW

Beschikbaar

Auteur: Kim Crabeels
Illustrator: Emma Thyssen
Titel: Wonderkonijn 1: Ruzie in Rome
Taal: Nederlands
Uitgeverij: Pelckmans

Afmetingen:
Gewicht:  gram
ISBN: 9789464013313
Jaar: 2021
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 48
Genre: Kind & Jeugd, Strips, 7+

Beschrijving:

Konijn Fluffi is het zat. Hij háát mensen, in het bijzonder zijn baasje dat niet zo heel goed voor hem zorgt. Op alweer een doodsaaie dag ontsnapt Fluffi uit zijn hok om de wondere wijde wereld te ontdekken. En die blijkt nog veel groter dan hij dacht! Fluffi heeft ook een hekel aan knaagdieren. En aan opgepakt worden. En aan nog een hele rist superirritante dingen. Maar Fluffi is nog maar net vertrokken of hij komt al met een knaagdier in contact. En als Fluffi onverwacht wordt opgepakt, blijkt ook dat toch mee te vallen. Ze vliegen naar Italië!

In Ruzie in Rome! krijgt Fluffi een spoedcursus ‘wereldreiziger’. En omdat daar een nieuwe naam bij hoort, kiest Fluffi resoluut voor KENNY KEUTELAAR. Juist ja.

In de 7-delige stripreeks Wonderkonijn staat in elke strip een wereldwonder centraal. Naast een knotsgek konijnenavontuur krijgen jonge lezers tal van boeiende weetjes over het wereldwonder, het land, de geschiedenis én hoe je konijnen gelukkig houdt. Gemaakt door Kim Crabeels en Emma Thyssen met veel humor, spitsvondigheid en liefde voor konijnen.

Kim Crabeels fantaseerde vroeger over een wereld vol sprekende dieren. Toen vond men dat apart, vandaag is dat gewoon haar job. Ze geeft tal van lezingen over haar bekroonde en vertaalde boeken en werkt als cultuurprogrammator voor PIEP in Leuven.

Emma Thyssen is zelfstandig illustrator en freelance-ontwerper van kinderboeken, huisstijlen, familieparcours, reis- en restaurantgidsen, kindercollecties en luisterboeken in Antwerpen. Haar werk werd al meermaals bekroond.Gerelateerde productenWordt u graag op de hoogte gehouden van onze leestips, acties, promoties en andere nieuwtjes?
Meldt u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een eenmalige kortingscode van 10%!
Heeft u zich aangemeld en niets ontvangen? Vergeet uw spam/reclame map niet te checken!

Aanmelden


Facebook  Instagram  Twitter

Home Mijn account Contact Over Naboekov Retourneren Verzendkosten Veilig betalen

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be