HomeLeestips & Slow ReadingMijn accountNieuwsbrief

Webshop » Nieuwe boeken » Zwan, Gwen van der - Zuigertje

Zwan, Gwen van der - Zuigertje

9789493256064 Zwan, Gwen van der - Zuigertje

€ 23,99

Beschikbaar

Auteur: Gwen van der Zwan
Titel: Zuigertje
Taal: Nederlands
Uitgeverij: Pluim

Afmetingen: 23x199x125 mm
Gewicht:  314 gram
ISBN: 9789493256064
Jaar: 2022
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 256
Genre: Fictie, Literatuur

Beschrijving:

In de Bijlmer in Amsterdam worden Olivia en Levi verliefd op elkaar. Hij is daar opgegroeid, is vuilnisman en heeft schulden. Zij komt uit een rijk nest en is recentelijk naar het stadsdeel verhuisd om te gaan wonen in een gentrificatieproject.

Olivia en Levi komen uit tegengestelde werelden, maar Olivia begrijpt heus hoe het systeem in elkaar zit. Zij zal hun posities daarin, en vooral hem, wel even verbeteren. Als ze door de coronacrisis beiden in een uitkeringssituatie belanden, wordt Levi aan het werk gezet. Olivia valt onder een andere regeling en hoeft dat niet. Terwijl hij de stad schoonhoudt, besluit zij influencer te worden.

Wat begint als een onschuldige ontdekkingsreis op sociale media, verandert al snel in een ongecontroleerd streven naar aandacht, geld en op het internet overgerepresenteerde schoonheidsidealen. En langzamerhand beginnen ze zich beiden de vraag te stellen: is houden van elkaar eigenlijk wel genoeg om hun verschillen te overbruggen?

Gwen van der Zwan studeerde aan de Gerrit Rietveld Academie. Ze is journalist, producent en fotograaf, en haar werk is te vinden op Vice, Brandpunt+, Human en The Next Web. In 2012 won Van der Zwan de publieksprijs van de A.L. Snijdersprijs voor haar zeer korte verhaal ‘Jaapies huis’. Daarnaast heeft ze in 2019 samen met een aantal mede-skaters het kunst- en skateboardplatform FOEF in het leven geroepen, dat zich met name richt op vrouwen en de lhbtqia-community.Wordt u graag op de hoogte gehouden van onze leestips, acties, promoties en andere nieuwtjes?
Meldt u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een eenmalige kortingscode van 10%!
Heeft u zich aangemeld en niets ontvangen? Vergeet uw spam/reclame map niet te checken!

Aanmelden


img-20220226-103435-01-01


Facebook  Instagram  Twitter

Home Mijn account Contact Over Naboekov Retourneren Verzendkosten Veilig betalen

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be