HomeLeestips & Slow ReadingMijn accountNieuwsbrief

Webshop » Tweedehandsboeken » Armstrong, Adam - De Golvendanser

Armstrong, Adam - De Golvendanser

9789022530436 Armstrong, Adam - De Golvendanser

€ 6,99 inclusief BTW

Beschikbaar

Auteur: Adam Armstrong
Vertaler: Katrien Gommers en Hanneke van Soest
Titel: De Golvendanser
Taal: Nederlands
Uitgever: De Boekerij

Afmetingen: 42x240x140 mm
Gewicht: 599 gram
ISBN: 9789022530436
Jaar: 2001
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 447
Genre: Fictie, Romantiek & Feelgood

Staat van het boek: ***1/2
Opmerkingen: boekblok licht vergeeld, gebruikssporen

Beschrijving:

De nieuwe baan in Nieuw-Zeeland is voor Libby Bass, een biologe gespecialiseerd in de communicatie van walvissen en dolfijnen, een geweldige kans. Van het salaris kan ze met haar tienerdochter ruimschoots rondkomen, terwijl het werk haar tegelijkertijd de gelegenheid biedt haar favoriete zeedieren te bestuderen in een van de meest ongerepte wateren ter wereld. En wanneer ze John-Cody Gibbs ontmoet, een man die de natuur ter plaatse zo goed kent en begrijpt dat het haast onwerkelijk lijkt, denkt ze dat ze eindelijk de man gevonden heeft met wie ze haar leven wil delen.

Maar John-Cody rouwt nog om de dood van Mahina, de vrouw die hij meer dan twintig jaar heeft liefgehad. Alles wat hij weet heeft hij van haar geleerd. John-Cody leeft vooral voor de natuur, voor de schitterende kusten en de ongeschonden baaien in de omgeving van zijn huis.

Wanneer investeerders met onzalige horecaplannen dit aardse paradijs dreigen te vernietigen, vindt John-Cody in Libby een medestandster van formaat met wie hij samen de strijd aanbindt. Uiteindelijk zal zijn leven, na een lange periode van rouw, een nieuwe wending krijgen.

'De golvendanser' is een onvergetelijk verhaal over verdriet, troost en hervonden liefde - met als achtergrond de natuur in al haar grootse schoonheid. Tevens is dit een roman over de kracht van de natuur én van de mens - geschreven in beeldende taal en met levensechte personages. Een must voor wie genoten heeft van 'Het luipaardspoor' en 'De wolvenlus'.Wordt u graag op de hoogte gehouden van onze leestips, acties, promoties en andere nieuwtjes?
Meldt u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een eenmalige kortingscode van 10%!
Heeft u zich aangemeld en niets ontvangen? Vergeet uw spam/reclame map niet te checken!

Aanmelden


Facebook  Instagram  Twitter

Home Mijn account Contact Over Naboekov Retourneren Verzendkosten Veilig betalen

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be